Bewegend veranderen, bewegend verbinden

Met mijn workshops en performances ondersteun ik verandertrajecten en teamontwikkeling. Of het nu gaat om een organisatorische reorganisatie, teamontwikkeling, het betrekken van een nieuw gebouw, of het terugkeren van personeel naar kantoor na de uitdagingen van de coronaperiode: mijn aanpak draait altijd om het creëren van bewegingsvrijheid en ruimte voor verbeelding en verbinding.

Samen met de deelnemers geef ik vorm aan mijn workshops en performances. Dankzij mijn achtergrond in kunstenaars- en dansexpressie voeg ik een originele en onconventionele dimensie toe, wat een unieke ervaring biedt. Altijd sprankelend, persoonlijk en origineel. Tijdens de sessies worden alle deelnemers even kunstenaar.

Mensen zeggen over mij dan mijn kracht ligt in het meenemen van mensen en in mijn creativiteit. Dat ik dankzij mijn brede ervaring en open karakter connecties leg en een veilige omgeving voor interactie creëer. Iedereen kan op zijn eigen manier deelnemen.

Daarnaast is het ook gewoon leuk.

Als een groep gaat samenwerken moeten ze in beweging komen. Door dit letterlijk te doen wordt er een positief begin gemaakt. Het reduceert stress en zorgt voor vitaliteit. Door zelf een thema uit te spelen en te verbeelden, ervaar je wat soms moeilijk in woorden te vangen is. Hierdoor kan je je vaak beter in een ander inleven wat nieuwe perspectieven geeft.

Fysieke expressie vergroot ook de mondelinge expressie. Door ruimte te geven voor individuele expressie wordt betrokkenheid gestimuleerd. Het uit je comfortzone bewegen doorbreekt barrières en opent ruimte voor ideeën, bevordert een open denkwijze en leert je anders naar je omgeving en collega’s te kijken. Vertrouwen in elkaar groeit, en er ontstaat een waardevolle leeromgeving.

Samen bewegen creëert een gemeenschappelijk doel en verbindt mensen. Deelnemers kunnen de ontwikkelde creativiteit, openheid en verbinding verder meenemen in het proces. Weerstand verdwijnt en er ontstaat draagvlak, een essentiële voorwaarde voor daadwerkelijke verandering. Veranderen, dat doe je samen.

Mijn workshops en performances zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jullie behoeften. Of je nu een standaard programma wilt of een op maat gemaakt programma, ik zorg ervoor dat elke oefening zorgvuldig wordt ingeleid en opgebouwd, zodat iedereen zich comfortabel en veilig voelt en volledig kan deelnemen.

Klik hier voor klantvoorbeelden.

Klik hier voor meer informatie over interventies en opwarmingen voor congressen.